Forsvars advokat ved brud på etik?

lov og orden med en forsvars advokatHar du oplevet et brud på etik f.eks. i et medicisk forsøg? Så kunne det være god ide at overveje at få fat i en god advokat til at se på tingene. Det er desværre noget som vi ret ofte høre om.
Et af de første spørgsmål, som stilles til personer, der står over for en straffesag, er, om de bør hyre en forsvarsadvokat eller ej. Den indlysende ulempe er de potentielle omkostninger og gebyrer, der er forbundet med at hyre en advokat. I mange tilfælde er de monetære gebyrer for en kriminalforsvarsadvokat imidlertid minimale sammenlignet med de livsændrende omkostninger, der kan opstå, hvis man ikke har det bedst mulige forsvar. men lad os se på hvorfor det kan være en rigtig god ide at hyre den bedste forsvars advokat

Læs mere Forsvarsadvokaten

1. En forsvars advokat forstår retssystemet

Den første og ofte vigtigste grund til at hyre en erfaren forsvars advokat er, at de forstår hvordan retssystemet fungerer. Retssystemet kan være forvirrende, selv for folk, der arbejder med det hver dag, men en erfaren forsvarsadvokat kender retssystemets indviklede virkemåde og kan hjælpe dig med at guide dig gennem processen baseret på din individuelle sag. Faktisk hjælper en dygtig forsvars advokat med at afmystificere processen ved at give en gratis trin-for-trin-guide om retssagen for enhver individuel straffesag under din første personlige konsultation.

2. De har opbygget relationer med anklagere

Efter at have arbejdet i det juridiske område i lange perioder begynder forsvarsadvokater at udvikle relationer med deres modparter – anklagende advokater. Selv om det kan virke mærkeligt at udvikle et positivt forhold til en modstander, forstår begge parter, at alle har en bedre oplevelse, når folk kender hinanden. At have en advokat, der har udviklet et godt forhold til din anklagende advokat, kan vise sig at være afgørende for udfaldet af din sag. Deres forhold kan gøre det muligt for dem at forhandle en bedre aftale om en tilståelse eller forhandle en overkommelig kaution.

valg af advokatfirma til forsvar

3. De har behandlet sager, der ligner din sag før

Ikke alle advokater er bygget ens. Mens alle advokater har bestået jurastudiet og statslig bar for at praktisere i jurisdiktionen, har forskellige advokater forskellige specialer. En erfaren kriminalforsvarsadvokat har specifikt beskæftiget sig med sager, der vedrører kriminelle anklager. De har erfaring med at håndtere sager, der kan være næsten identiske med din sag. Hos de fleste forsvars advokater har de teams af kriminaladvokater alle praktiseret strafferetligt forsvar i det meste af deres karriere. De ved, hvad de skal gøre for at give vores klienter det bedste resultat for deres respektive sag.

Læs mere – Find den rigtige forsvars advokat

4. En forsvars advokat kan beskytte din fremtid

En erfaren kriminalforsvarsadvokat kan kæmpe for dig og din fremtid. En god advokat kan være i stand til at få dine anklager reduceret, dine straffe mindsket eller endda få din sag afvist på grund af politiets fejl, mens de ulovligt skaffede beviser mod dig. Ved at reducere dine anklager kan de holde en forbrydelse fra din straffeattest og forhindre dig i at sætte din karriere på spil. Ved at reducere dine mulige straffe kan de holde dig fra fængsel og hjælpe dig med at undgå at miste dit job. Ved at få din sag afvist kan de redde dig fra enhver negativ indvirkning, som en straffedomme kunne have haft på dit liv.

5. De kan vurdere retshåndhævernes adfærd

Ingen observation via tv, medier eller Facebook kan hjælpe den almindelige person med virkelig at forstå de faktiske juridiske grænser for, hvad de retshåndhævende myndigheder kan gøre, når de indsamler beviser i en straffesag. Gode kriminalforsvarsadvokater bruger år på at lære nuancerne i den korrekte procedure og identificere de blinde pletter og smuthuller. De ved, hvad politibetjente har lov til at gøre, når de undersøger en klient, og kan se på alle mulige måder, hvorpå betjentene kan have krænket den anklagedes rettigheder. Hvis indsamlingen af beviser var ukorrekt, kan advokaten få beviserne smidt ud af din sag, og dette kan ofte føre til afslag på sagen. Advokaterne hos Berry Law undersøger alle aspekter af sagen for at afgøre, om de retshåndhævende myndigheder handlede inden for deres begrænsninger. Vores advokater har erfaring med at få beviser undertrykt og i sidste ende sager afvist på grund af ulovlig adfærd fra ordensmagtens side. Se vores side med sagsresultater for at se nogle af de resultater, vi har opnået for vores klienter.

6. De kan spare dig penge

Det er kontraintuitivt at tro, at en dyrere advokat vil spare dig penge, men historien har vist, at det næsten altid er det værd at bruge de ekstra penge på en erfaren kriminalforsvarsadvokat. De kan hjælpe dig med at få den bedst mulige dom i din sag, hvilket kan hjælpe dig med at beholde dit job eller forhindre dig i at miste din erhvervslicens. Hvor mange måneders indkomst ville du miste, hvis du mistede dit job i morgen? Hvor mange års levedygtigt indtjeningspotentiale ville blive ødelagt, hvis du bliver frataget din erhvervslicens? Selv uden at blive fyret kan manglende arbejde på grund af fængselsophold eller forlænget retsmøde medføre en økonomisk belastning, som kunne være undgået.

7. De kan rådgive dig om de mulige udfald

Nogle kriminaladvokater vil male et lyst billede af, hvordan de kan hjælpe dig i deres sag. De vil forsikre dig om, at der ikke vil ske noget negativt, når du går i retten. Så pludselig bliver du dømt for en forbrydelse og står over for 5 års fængsel. Advokaten forsikrede dig om, at det ikke ville ske, men det gjorde det, fordi du simpelthen stolede på, at systemet ville løse sig selv, og at din uskyld ville blive bevist. Hos Berry Law kender vi de mulige straffe, du vil blive udsat for. Vi kan rådgive dig om, hvad der virkelig kan ske, hvis du bliver dømt, og vi kan rådgive dig om de skridt, du bør tage i din specifikke sag. Vores advokater vil fortælle dig, hvornår det er i din bedste interesse at acceptere en aftale med anklagemyndigheden, eller hvornår du bør kæmpe mod de kriminelle anklager i retten. Vi forstår, hvordan de fleste dommere i Nebraska har en tendens til at straffe personer for visse forbrydelser, og vi kender mulighederne for at få din sag afvist.

Hvorfor vælge en erfarn forsvarsadvokat?

De fleste forsvars advokater erfaring med at forsvare klienter, der står over for kriminelle anklager. Har du brug for en dygtig forsvars advokat, så start evt. med at lave en søgning på søgemaskinerne på f.eks. bedste forsvarsadvokat eller hyre en forsvars advokat. Tag en snak med et par advokat firmaer for at finde det firma du syntes er det bedste match for dig. Det er ingen grund til at vælge en dårlig lokal forsvars advokat hvis du kan finde en meget bedre i en anden by. Inden for dette her område er det ikke prisen som skal afgøre hvilket advokat firma du vælger.