Brug en elektriker til opsætning af kameraovervågning

el-installatør til opsætning af kameraovervågning

En ting som kun mere og mere populær med årene er kameraovervågning. Men en typisk fejl som mange går når der skal opsættes kamera overvågning er selv at give sig i kast med opgaven. Er det blot til hobby brug hjemme i stuen eller som en del af dit smarthome system, så er det selvfølgelig helt fint. Men er det til din virksomheder eller som et reelt sikkerhedssystem til hjemmet, så vil det i mange tilfælde give langt mere mening at hyre en el-installatør eller en elektriker til opsætning af kameraovervågning.
Men lad os se nærmere hvorfor det giver så meget mere mening at få en el-installatør til at lave jobbet frem for selv at prøve kræfter med det.

Få en god pris på opsætning af KNX eller kameraovervågning fra el-installatør Thy

Brug en lokal el-installatør

Søger du blot efter el-installatør på søgemaskinerne, så vises både lokale resultater men også resultater fra firmaer som måske ligger ret langt væk fra dig. Sidder du f.eks. i Thy, Hanstholm eller Thisted og skal bruge en elektriker, så hjælper det jo ikke meget at alle dem som vises på søgemaskinerne er fra København. I dette tilfælde vil en søgning på el-installatør Thy eller Thisted med stor sandsynlighed give nogle meget bedre resultater. Men elektrikere har det jo med at lægge kørsels penge oven i prisen på opgaven hvis det er mere en 10km fra deres placering. Så derfor er det ofte langt billigere at hyre en lokal el-installatør, frem for at tage den første og bedste du lige falder over.

Spar tid ved at bruge en elektriker

Du kan måske godt selv opsætte lidt kameraovervågning, trække de ledninger der skal til og teste systemet af. Men i langt de fleste tilfælde vil du skulle bruge 2-3 gange så lang tid på det, som en professionel som gør det jævnligt. Og for de fleste af os er tid lig med penge. Så selvom du måske spare 1.250 på regningen til elektrikeren, så var de måske de 7.5 timer du selv skulle bruge på opgaven måske bedre brugt på noget helt andet? Har du ikke erfaring med kameraovervågning kan det nemlig godt være en rigtig tidskrævende opgave.

Læs mere om kameraovervågning

Du sikre dig at alt er korrekt opsat

En anden grund til at jeg næsten altid vil anbefale en professionel el-installatør til opsætning af overvågningsudstyr er at du så også er sikker på at alt er gjort korrekt. Jeg har ofte set overvågningsfilm fra folk der selv har sat det op, og måske ikke altid helt overvejet hvilke vinker der skal med, hvor meget af området dækker kameraet osv. Dette gør at du måske slet ikke fanger tyven på kamera hvis du får indbrud.
Er det til større firmaer eller butikker, så er det måske også en god ting der er en backup hvis de nu tager hovedstrømmen. Det er alle de her små detaljer som en professionel kender ud og ind, men som mange af os private slet ikke overvejer, der har betydning for hvor effektivt dit overvågnings system nu engang er.

Hvad med backup af det som kameraet filmer? skal det gemmens på en lokal harddisk som tyven har mulighed for at få fat i, eller på en ekstern cloud server hvor alt ligger sikkert gemt? Læs mere om teknologien bag cloud servere her.

Langt de fleste af os vil nok vælge selv at opsætte kameraovervågning hvis det er til hjemmet. Men er det til firmaer eller butikker, så er det ofte at man vælger at hyre en elektriker eller el-installatør til opgaven. Personligt ville jeg dog også være at hyre fagfolk ind til opsætning af kameraovervågning hvis det var til mit private hjem. Jeg tror ikke jeg ville føle mig helt sikker, hvis jeg selv havde stået for det hele. Og dette på trods af jeg efterhånden har en del erfaring med el installationer og reparationer.