Sådan vasker du dine sko

SEO teknologi til sko og sneakers
I hånden vel og mærke. Du kan vaske dine sneakers i en vaskemaskine, men vi anbefaler at du tager dig tiden og vasker dem i hånden! Det er der flere gode grunde til. Først og fremmest risikerer du i høj grad at dine sneakers går i stykker i en opvasker. Derudover får du oftest et halvfærdigt resultat ud, fordi du bliver nød til at vaske på lave temperaturer.

Denne guide vil derfor kort introducere, hvordan du bedst vasker din sneakers helt hvide og rene igen i hånden. Har du brug for guides til at vaske sko på andre måder eller i andre materialer vil vi anbefale denne komplete guide til at vaske sko. Her anbefales også håndvask, men du vil også blive taget igennem den bedste måde at vaske i vaskemaskinen og derudover introduceres for det KLART bedste sneaker-cleaning kit fra Jason Markk.

Læs også: Hvad er Google teknologi

Lad os komme i gang med hånd-vasken:

Trin 1: Snørrebånd

Fjern dine snørebånd. Det gør din sneaker nemmere at arbejde med når du skal vaske den. Benyt nu en børste, enten fra Jason Markk, eller blot en helt normal tandbørste. Benyt lunken sæbevand og skrub snørrebåndende rene. Det kan være en forden at strække dem ud mellem fingrende på en plan overflade.

Trin 2: Sålerne

Tag nu sålerne ud af dine sko. Med en smule varmere vand og mere sæbe skrubber du nænsomt dine såler. Oftest vil det være en smule skrøbelige da det selvsagt er her du indvendigt slider dine sko mest. De skal tørre fuldstændigt inden du ligger dem tilbage i skoen. Vær opmærksom på at de kan mindste fodformen en smule. Du bør derfor være opmærksom på at de ikke smutter op når du går. Det vil medføre at sålen får en permanent forkert struktur – det er øv. Ret dem til ved første lejlighed, hvis de efter din vask ligger forkert.

Trin 3: Skoene

Nu er turen kommet til at vaske dine sneakers. Først bør du dog børste jord og snavs væk fra dine sneakers. Dette skal gøres mens de er fuldstændig tørre. Rens din børste og fyld en lille balje med vand. Modsat, hvad man måske skulle tro er det en dårlig idé at gennemvæde dine sneakers inden vask. Påfør i stedet vand og sæbe til din børste og børst forsigtigt på sneakeren. Med Jason Markk eller andre lignende sneaker-cleaners er det en god idé at lade sæben sidde i 2-5 min og derefter rense med rent vand.

Jeg håber denne lille guide hjalp dig.