High tech pavillon til forskning

test pavillion til biotechFor mange forskere kan det være et stort problem at få hurtig adgang til et test laboratorium når man er ude i feltet, som det kaldes. Det problem er nu blevet løst da det er muligt at få en transportabel pavillon der er nem at pakke ned, transportere og sætte op og indeholder alle de vigtigste komponenter og udstyr en forsker har brug for. Normalt forbinder man jo et moderne test laboratorium med gamle bygninger med tegltag, hvide kittler og masser af folk der render rundt konstant, og ikke en mobil pavillon som dem du kan se på vores kildehenvisninger. Mangler du selv en container pavillon til forskning eller andet, så kan de lejes de lokale containerudlejning firmaer som DC Supply A/S og lignende. Se mere på dc-supply.dk

Hvorfor bruge en container pavillon

Fordelen ved en sådan pavillon er at den er hurtig og nem at transportere og du derfor hurtigt kan få den med dig hvis du er samme sted i et par dage. Du er ikke længere afhængig af at skulle forblive samme sted i længere tid eller konstant tage tilbage til sit hovedlaboratorium for at undersøge og test tingene der, dette klares nu i pavillonen. Det er ikke tale om en helt almindelig pavillon men en mobil pavillon specielt designet til disse typer af tests og analyser. Det smarte ved en sådan type af pavillon, er at den er nem at flytte rundt efter behov og kan kobles på andre mobile moduler som f.eks. et mobil køkken, en skurvogn container eller andre typer af container elementer designet til hurtigt at kunne flytte et helt projekt til en ny placering og være klar i løbet af meget kort tid. Denne type af mobil container byggeri som f.eks. den fra Danske DC Supply A/S er nogle som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden, både inden for laboratorier men også mange andre typer af små mobile blokke.

Containerudlejning fra DC Supply - lej en special container til f.eks. forskning eller en pavillon til udstilling af produkter og lign.

Selv om en sådan pavillon kan være en fin løsning i mange tilfælde, er det dog ikke helt på niveau med et klassisk laboratorium i klassiske stenbygninger med tegltag, hvide mursten og hvad man nu ellers forbinder med en gammel estisk bygning. En af hovedgrundene er at det transportabel test udstyr (især inden for medicin) ikke helt er på højde med det stationære udstyr, derudover er det ofte man har behov for nogle af de fagfolk eller ressourcer der findes i de omkringliggende faciliteter som ikke altid er tilgængelige i en mobil pavillon. Men til mange opgaver er det en stor fordel hurtigt at kunne rykke ud og være mobil på lokaliteten og derved få resultaterne af de forskellige tests hurtigt frem for at bruge en masse tid på at sende tingene frem og tilbage konstant. Dette har også gjort at interessen for de mobile pavilloner er steget kraftigt i løbet af de seneste år, og skabt et marked som har efterspurgt netop disse. Ud over disse pavilloner, findes der også et hav af andre typer inden for special container løsninger. Alt lige fra et mobil køkken til en messetand i en container. Derudover kan det være en god ide med et godt hegn, da indhegning giver en ekstra sikkerhed.

Kilde:
NHS Container og Hegn
NHS Container udlejning og indhegning