Pigeon babyprodukter frikendt fra giftstoffer

babyprodukter fra pigeonDet her været en del snak i løbet af året om at Pigeon babyprodukter har været proppet med diverse typer af giftstoffer. Nu har de seneste test og analyser så endelig en gang for alle fået bevist at disse babyprodukter ikke indeholder nogle former for giftige eller kræftfremkaldende stoffer.
Til dem som ikke kender til Pigeon, kan vi fortælle at det et en af de mest populære serier af babyprodukter på marked i dag. De sælger alt lige fra sutter, sutteflasker til brystpumper og har længet været et af de bedst sælgende brands inden for babyprodukter.
Netop også derfor var der rigtig mange der blev nervøse da de første rygter om at Pigeon benyttede giftstoffer i deres fremstilling af babyprodukter. Heldigvis er det så nu blevet bevist at dette blot var rigtig og at man trygt kan fortsætte med at anvende pigeon baby produkter til sine børn.

Læs mere om babyudstyr og babyprodukter på babylux – Babylux.dk

Vi prioriterer sundhed

Sundhed er vigtigt for mange af os. Det er noget som fylder mere og mere i dagligdagen. Ikke blot de ting vi bruger eller spiser, men også de shampoo og creme vi dagligt benytte. Produkter som Decubal og Vichy, som er speciel fremstillet til brug for folk med sart hud eller hudsygdomme, sælges som aldrig før til almindelige mennesker uden hud problemer.
Vores forbrug af økologiske varer er også kraftigt voksende, i takt med at vi er mere beviste om hvad vi propper os selv med.

Læs mere: Vichy og Decubal skåne produkter

Pigeon er dog ikke den eneste fabrikant af baby produkter som har været plaget af denne slags rygter. For et år siden var også Baby Nova indblandet i denne slags rigtig hvor de også hurtigt blev renset for enhver mistanke om brug af skadelige kemikalier i deres plastik.

Det vil ikke være sidste gang vi ser den slags anklager, en ung mor der sidder og ser sit barn tygge i en plastik rangen og 2 timer senere ser hun barnet med knopper omkring munden, 1 time senere er der første rygter om skadelige stoffer startet, selvom knopperne højst sandsynligt skyldes noget helt andet.
Vi skal være ekstra opmærksom på test af legetøj og andre babyprodukter og teste disse mere end mange andre typer af ting vi normalt bruger da børn ofte er mere modtagelig mod den slags giftstoffer end voksne gør, men stadig gøre det med måde og vente med at komme med forhastede konklusioner inden der fremlægger officielle test.