Special container til medicin

Her forleden var jeg forbi et mindre Dansk medicin firma, som lige havde fået en stor ny container. Det var der jo i og for sig ikke noget galt i, men den her var lidt anderledes en de andre modeller man normalt ser. Det var tale om en special lavet container til medicin, så det betyde at siderne i den var ekstra kraftige. Man kunne altså ikke med en almindelig vinkelsliber eller bor lave hul i containere. Døren var forsynet med en kraftig elektronisk lås, som krævede at man indtastede en kode for at kunne komme ind i den. Derudover var containeren forsynet med et køleanlæg, da noget af medicinen ikke måtte kommer over en hvis temperator. Der var indbygget fryserum og køleskab, til de produkter som krævede ekstra køling. Det smarte ved denne læsning, var at den var mobil, så når man levede forsøg eller test, ude i feltet, så kunne man medbringe containere, uden at skulle fragter produkter frem og tilbage, som man gjorde før.

Af en special container, var dette en halv dyr løsning, men det var især på grund af de ekstra kraftige døre og vægge, da sikkerheden i et produkt som dette, jo er noget større end i mange af de andre lignende løsninger. Her for lidt tid siden, så vi jo nærmere på en anden special løsning, nemlig en high tech pavillon – Se artikellen om pavillon container. En anden løsning også baseret på containere, hvor man sammensatte nogle stykker, fjernede alt inden i, og så havde man et stort tomt rum, man kunne begynde at bruge.

Nu er disse pavilloner og medicin containere, jo blot et par eksempler på en special container. Faktisk er der rigtig mange forskellige og vi kan da lige prøve at tage et hurtigt lille kig, på et par af dem. Ellers kan du også læse mere om containere generelt, og hvordan du kan leje en sådan, her på http://containerleje.blogspot.com.

Mobil køkken – et midlertidigt køkken

Har man brug for et midlertidigt køkken, så er det også en af de mange special modeller som firmaer der tilbyder container udlejning har i deres sortiment. Det kan være til dig som er ved at få dit gamle køkken ombygget, til gæsterne på din campingplads, eller du kan sætte det sammen med en mobil pavillon og have en midlertidig kantine til dine medarbejdere. Der er en hel del muligheder i et mobilkøkken, og mange af dem er rigtig gode til forskellige midlertidige projekter.

Skurvogn – de kan stables!

Den mobile skurvogn, er efterhånden et syn som man ser på de fleste danske byggepladser. Væk er de klassiske grønne skurvogne, og i stedet er de blevet erstatter af forskellige container løsninger. Fordelen er selvfølgelig at de er mere solide, nemme at transporter, og så kan de pakkes tættere. Udover at de kan pakkes tæt, så kan mange af dem også stables oven på hinanden, så man på den måde rigtigt kan spare på pladsen. Nogle af dem endda i op til 3 etager, hvilket giver dem en klar fordel over en traditionel skurvogn af træ.

Dette var blot et par eksempler på en special container. Et helt andet eksempel finder du i denne her lille video fra Youtube.com